Het merk JEAN D'ARCEL

Voor elk wat wils met JEAN D'ARCEL

Dat is eigenlijk de beste samenvatting voor de cosmetica van JEAN D'ARCEL. Je kunt kiezen uit producten voor ieder huidtype en in elke prijsklasse. Bij gebruik van de juiste producten krijgt jouw huid de juiste verzorging en blijft ze in topvorm. De producten van JEAN D'ARCEL bevatten hoge concentraties aan werkstoffen voor een snel resultaat.

Cosmetica en verzorgingsadvies

De JEAN D'ARCEL instituten, voorzien je graag van het juiste advies op het gebied van cosmetische verzorging. Je verzorgt dus je huid met een passend JEAN D'ARCEL product en voorkomt daarmee een miskoop.

Biologische producten van hoge kwaliteit

JEAN D'ARCEL is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidsinstituten en hun klanten. Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de JEAN D'ARCEL producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld. JEAN D'ARCEL heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt

 

Arcelmed

Arcelmed - perfecte verzorging voor en na operaties, alsook voor kankerpatiënten

De producten van ArcelMed horen bij een nieuwe generatie cosmetica, die een brug zijn tussen pure cosmetica en medische huidverzorging. In samenwerking met de universiteitskliniek van Freiburg heeft JEAN D'ARCEL deze medisch/cosmetische verzorgingslijn ontwikkeld. ArcelMed zorgt voor een succesvolle huidprofiel verbetering en is ook geschikt voor de geïrriteerde, gevoelige huid. Je kunt de producten toepassen bij pigmentstoringen en ook bij voor- en nazorg van dermatologische en esthetische-chirurgische ingrepen. De producten van ArcelMed zijn cosmeceuticals met een intensieve anti-aging werking. De ArcelMed lijn is een complete lijn die, onder andere met fruitzuren, je huid snel kan herstellen. JEAN D'ARCEL zorgt voor kankerpatiënten; In samenwerking met IFPC - Institute For Professional Care - De huid wordt door de verschillende behandelingen tegen kanker heel broos en gevoelig. Daarom is het heel belangrijk om deze voor, tijdens en na de behandelingen te verzorgen met de juiste producten. Om ervoor te zorgen dat uw huid er terug stralend uitziet is onze ArcelMed lijn ideaal.

Belangrijkste werkstoffen en ingrediënten (niet uitputtend)

Matrixyl 3000

Neutrazen

Haloxyl

Alistine

Planktonextract

Purifiante

Consistent in de strijd tegen huidproblemen: wanneer de balans van de huid verstoord is

De producten uit de Purifiante lijn zijn bij uitstek geschikt voor de gemengde huid, de vettige huid en de onzuivere huid. Deze huidtypen worden gekenmerkt door een problemen als een overtollige talgproductie, verwijde poriën en verschilfering van de huid. Het huidbeeld is dat van een vale huid met een slechte bloedcirculatie, wat gepaard gaat met een zichtbaar glimmen, neiging tot vorming van comedonen, ontstekingen, roodheden en onzuiverheden. Terwijl vroeger de hormonale veranderingen tijdens de puberteit hiervan de hoofdoorzaak waren, zijn het vandaag de dag stress, verkeerde voeding, medicijnen, verkeerde verzorging en ook nog steeds hormonale veranderingen die tot onzuiverheden en acne leiden. De oplossing wordt geleverd door de Purifiante producten. Daarmee wordt de oorzaken aangepakt: de talgproductie wordt gereguleerd en het metabolisme van de huid wordt geactiveerd. Dankzij het antibacteriële effect is het resultaat een verfijnder huidbeeld, zonder verschilfering, roodheden en ontstekingen. De verhoogde talgproductie is ook duidelijk zichtbaar op de huid, vooral in de T-zone (voorhoofd-neus-kin) bij de gemengde huid of over het ganse gelaat bij de vettige huid.

Voornaamste (actieve) ingrediënten:

Hazelnoot-zaad-olie

Salicylzuur-ester

Pompoenzaad-extract

Jojoba olie

Lindenbloesem-extract

Lelie-extract

Bisabolol

Purcellin olie

Kaneelschors-extract

Melk-proteïnen

Calendula olie