Over Mezelf

Van harte welkom op de site van bzen esthetiek.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Sedert mei 2016 mag ik mij ook " Kanker beauty professional" noemen, na een intensief specialisatiejaar aan het IFPC (Institute For Professional Care) van 20 dagen theortische opleiding, het schrijven van een eindwerk en 120 uren praktijk, oa in AZ Groeninge Kortrijk, kan ik ook deze specifieke klantengroep aangepaste gelaatsverzorgingen en massages aanbieden.

Ik werk met de producten uit de Arcel Med lijn van Jean d'Arcel.
Jean d'Arcel is een product dat wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw huid. Het biedt een effectieve verzorging met respect voor de eigenheid van uw huid.
Ik bied u ook een ruim aanbod met behandelingen waarin de aandacht voor uw persoonlijke schoonheid altijd centraal staat. 

Mijn uitgangspunt is dat uw persoonlijke schoonheid door mijn behandelingen wordt geaccentueerd. Vanzelfsprekend houd ik rekening met uw persoonlijke wensen.Mijn voorkeur van werkwijze gaat uit naar de nieuwe schoonheidsmethode,
dit werkt als volgt:

Huiddiagnose > persoonlijk advies > verzorgingsprogramma's op maat instituutbehandeling > verzorgingsproducten voor thuis.


Een totaalconcept voor optimale doeltreffendheid! 

U kunt erop vertrouwen dat uw schoonheid bij mij in goede handen is.
Uw schoonheidsspecialiste,


Nathalie Biederbeck

Nathalie Biederbeck