Behandelingen

Hand- en nagelverzorging

Bzen biedt u een waaier aan mogelijkheden als het gaat om hand- en nagelverzorging. Van een light manicure over een spa manicure naar kunstnagels. Uw handen worden verzorgd volgens uw behoefte, nood en budget. Voor sommigen is de term polisch gel nog niet duidelijk, hieronder een woordje uitleg over Gelish, de soak-off gel waarmee gewerkt wordt bij bzen.

Gelish:


U bent trots op uw eigen nagels maar u zou deze best steviger en/of mooier willen hebben maar kustnagels zijn niet uw keuze. Dan hebben wij de oplossing in huis, Gelish.

Een mooi alternatief voor gelnagels is Gelish nagellak. het is een semi-permanente nagellak die verschillende opties biedt voor het uitbreiden van de behandelingen voor natuurlijke nagels. 
Gelish verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en de natuurlijke nagel wordt verstevigd. Gelish nagellak kan geplaatst worden in een permanente kleur of als french manicure. Gelish is flexibel, duurzaam (2 a 3 weken) en eenvoudig te verwijderen. 
Met gelish hoeft je niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl,… behoren definitief tot het verleden. Gelish nagels bieden u kwaliteit en comfort! 
Gelish nagellak brengt men aan zoals gewone nagellak. Maar het is geurloos en het wordt niet afgewerkt met schadelijke chemicaliën! Gelish is beschermend met elke keer opnieuw een prachtig spiegelend resultaat. Bovendien wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd en hebt je 14 dagen absoluut probleemloze nagels.

Gelish nagellak vs Gelnagels:

Na 2 à 3 weken kan de Gelish makkelijk verwijderd worden en kies je voor een nieuw kleurtje. 
Het is geen kunstnagelsysteem d.w.z. dat uw bestaande nagels niet direct verlengt kunnen worden met dit systeem. En het is ook niet zo hard als kunstnagels.

de voordelen van gelish:

 • Duurzaam 2 à 3 weken gemiddeld
 • Ultra dun
 • Betaalbaar
 • Breed kleurenscala, transparant
 • Zeer stevig
 • Flexibel
 • Snel aan te brengen
 • Kan tegen een stootje
 

Universal Contour Wrap

Classic is de wetenschappenlijk bewezen behandeling van Universal Contour Wrap. Deze behandeling garandeert een verlies van 15 cm in enkel 2 uur tijd. De perfecte oplossing om er piekfijn uit te zien voor een speciale gelegenheid.

"Voor een zijdezachte huid"

Met de Classic behandeling verliest u niet alleen centimeters. Door de combinatie van de unieke formule van de klei en de speciale wikkeltechnieken gebruikt door de therapeuten, wordt uw lichaam strakker en voelt uw huid zijdezacht aan door het reinigende effect. U ziet er niet alleen goed uit, u voelt zich ook vederlicht, en dit na 1 enkele behandeling.

"30 dagen garantie"

Wij geven u de garantie dat u het "15 cm-verlies" tot tenminste 30 dagen na de behandeling zal behouden. Ideaal start u met 3 behandelingen (telkens 7 à 10 dagen tussen laten), om het daarna te onderhouden met 1 behandeling om de 3 maanden.

Intresse?

Voor meer info over Universal Contour Wrap kan u ons altijd contacteren.
We helpen u graag verder.

 • onmiddelijk vervagen
 • doeltreffend behandelen
 • duurzam beschermen

- duur: ca 150 minuten

 

Gezichtsbehandelingen

Mini-reiniging

Dit omvat reiniging, een peeling en een maskertje. (mits bijbetaling, epilatie van de wenkbrauwen en bovenlip) Een opkikkertje om uw weekend stralend te starten !

- duur: ca 30 minuten

Kennismakingsbeurt

Maak kennis met de soft-microdermobrasie en de "feel stone"- masssage. Na deze behandeling ontvangt u uw huidpas, zodat u weet welke behandeling te reserveren in uw instituut en welke uw thuisproducten horen te zijn.

- duur: ca 60 minuten, ca 45 minuten behandeling

Klassieke gelaatsverzorging

Ontspan en geniet van een grondige gelaatsverzorging

- duur: ca 50 minuten

Dieptereiniging

Dit is geen cocoon-behandeling (!), hier worden de onzuiverheden verwijderd...

- duur: ca 40 minuten

bij een all-in dieptereiniging wordt ook een massage aangeboden

- duur: ca 50 minuten

de luxe dieptereiniging biedt ook een luxe-masker

- duur: ca 60 minuten

speciaal voor de jeugd: kuurbehandelingen voor wie last heeft van hevige acné: 5 behandelingen van 40'

Soft-microdermobrasie

Hier wordt een saphir peeling toegepast, en wordt naast de klassieke massage ook een "feel stone" -massage toegepast

- duur: ca 55 minuten

Aha behandelingen ( fruitzuren)

Gelaatsverzorging op basis van fruitzuren

- duur: vanaf ca 30 minuten

Wordt meestal in kuur toegepast van 4 x of 8 x

Arcelmed aha

Het neusje van de zalm: dit is een exclusieve behandeling met soft-microdermobrasie en fruitzuren, "feel stone" massage,...

- duur: ca 90 minuten

mannen

klassieke gelaatsverzorging met aangepaste producten voor de man

- duur: ca 50 minuten

Onco ( specialisatie voor kankerpatiënten)

Ook kankerpatiënten kunnen hier even genieten en ontspannen

- duur: vanaf ca 40 minuten

 
 

Lichaamsbehandelingen

Gommages en modelages 100% op maat

Het gommen / peelen van de huid heeft als doel de dode huidcellen te verwijderen. Deze behandeling is ideaal voor een afslankingskuur, maar ook voor en na het zonnebaden. Samen met een modelage (massage) bekomt uw huid een ontspannen en zacht gevoel.

 

Laat je tanden schitteren met Magic White

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende gel, Magic Zero en de lichtstralen van de Magic White Lamp. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de “Ionitech, Active Air Technology” met XL Wavelength zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in – en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan. Magic White Smile, gegarandeerd.

Magic White is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn, Geen Gevoeligheid, Geen Peroxides. De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne).

Mogelijke oorzaken van de verkleuring:
• Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding,..).
• Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)
• Genetische vergeling van de tanden

Werken in alle veiligheid
De toestellen van Magic White zijn CE & UL Gecertificeerd

 

Met Vani-T's minerale make-up accentuur je je natuurlijke schoonheid

Vandaag de dag worden steeds meer gezondere alternatieven aangeboden in de beautyindustrie. Het was onvermijdelijk dat minerale cosmetica een enorme impact op de cosmetica wereld zou hebben.
Echter, niet ieder minerale cosmeticamerk is het zelfde samengesteld…

De puurheid van Vani-T’s Mineral Cosmetics is één van de grote verschillen. Geen fillers, talk, bismut, oxychloride, parabenen, kunstmatige geurstoffen, FD&C kleurstoffen of andere schadelijke chemicaliën. Alleen pure, beeldschone en onvervalste kleuren. Veel zogenaamde minerale cosmetica bevatten fillers, hebben een kleine minerale inhoud en bevatten nog steeds schadelijke chemicaliën. Waarom zou je dat voor je huid kiezen? Vani-T’s Mineral Cosmetics zijn gemaakt van mineralen in de puurste vorm en geven je een perfect resultaat, in tegenstelling tot wat je ervaart met conventionele make-up. Vani-T’s superieure formule gebruikt licht reflecterende mineralen voor de meest stralende teint die je je voor kunt stellen. De voordelen en resultaten zijn werkelijk verbazingwekkend voor ieder huidtype en elke leeftijdsgroep.