Over mezelf

​Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure.
Sedert 2016 mag ik mij ook " Beauty professional oncology" noemen,  dwz dat ik ook deze specifieke klantengroep aangepaste gelaatsverzorgingen en massages kan aanbieden.

Ik koos om te werken met de producten uit de Arcel Med lijn van Jean d'Arcel.
De producten tijdens de behandeling worden afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw huid. Zo biedt de verzorging respect voor de eigenheid van uw huid. Ik bied u ook een ruim aanbod aan behandelingen waarin de aandacht voor uw persoonlijke schoonheid altijd centraal staat.

Mijn uitgangspunt is dat uw persoonlijke schoonheid door mijn behandelingen wordt geaccentueerd. Vanzelfsprekend houd ik rekening met uw wensen.
Steeds meer vraagt men naar een huidverbeteringsprogramma, wat niet altijd gepaard gaat met een ontspannende gelaatsverzorging, maar eerder een resultaatsgerichte behandeling is. Hierin volgde ik specialisatieopleidingen zoals de micro-needling, dermaplaning en chemische peelings. Sinds 2023 bied ik ook foto lichttherapie aan. Hiermee gaan we anti-bacteriele, herstellende en anti-age behandelingen optimaliseren.

Mijn voorkeur van werkwijze gaat uit naar de nieuwe schoonheidsmethode, dit werkt als volgt: huiddiagnose > persoonlijk advies > verzorgingsprogramma's op maat instituutbehandeling > verzorgingsproducten voor thuis.
Een totaalconcept voor optimale doeltreffendheid!
 
U kunt erop vertrouwen dat uw schoonheid bij mij in goede handen is.
 
Uw schoonheidsspecialiste,
Nathalie Biederbeck

Maak een afspraak voor een behandeling

Klik op onderstaande link om meteen een afspraak voor een behandeling in te boeken